Rólunk

Rendelő

ÚNY ÁLLATORVOSI RENDELŐ

 

Magyarországi és kevéske angliai állatorvosi gyakorlat után 2012-ben megnyitottuk Únyon az első állatorvosi rendelőnket, ahol magas szakmai követelményeket állítva magunk elé mindent megteszünk kedvence egészségének megőrzéséért. Igyekszünk a hozzánk betérő betegeket eredményes gyógykezelésben részesíteni ugyanakkor nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő prevencióra is (védőoltások, szűrővizsgálatok, állapotfelmérés és tanácsadás). 

Munkatársaink mind állatbarátok és szakmai tapasztalatuknak, a rendelő felszereltségének valamint kiváló anyagok használatának köszönhetően rendelőnk igen magas színvonalon működik. A vizsgálatok és műtétek gondosan kidolgozott protokoll alapján történnek. A részletes fizikális vizsgálatok elvégzése után, ha szükséges kiegészítő vizsgálatokat is végzünk.

Törekszünk a legjobb felszereltségre mind a diagnosztikai mind a sebészeti műszerek terén. A műtéteket altatógéppel, folyamatos monitorozás mellett végezzük. Belső varratnak kizárólag kiváló minőségű felszívódó fonalat használunk. Folyadékpótlást vénás úton a legtöbb esetben biztosítunk, így kivédhető az altatás közben bekövetkező vérnyomás csökkenés káros hatása. Műtét alatt betegeink hőmérsékletére is fokozottan figyelünk. Minden alkalommal fájdalomcsillapítást használunk, amit a várható következményekhez, a fájdalom mértékéhez igazítunk.  

Minden elvégzett beavatkozás, kezelés, műtét után részletes leírással és gyógyszerek tételes felsorolásával kiegészített kezelőlapot adunk a gazdiknak. 

Minden egyéb részletért kérjük, tekintse meg honlapunkat. 

Szeretettel várjuk rendeléseinken!