Hasznos információk

Tájékoztatók

Hard Dog Race Piliscséven

Hard Dog Race Piliscséven

A HDR egy extrém akadálypályás futóverseny, amelyet Piliscséven rendeznek. Ezen a hétvégén a Hard Dog Race Wild szemtanui lehetnek az odalátogatók.

 A mi rendelők lesz kinn az állatorvosi vizsgálatokat és esetleges sérüléseket ellátni. Nagy örömmel és őszinte csodálattal ajánlom mindekinek, versenyzőnek és látogatónnak egyaránt.

'A HDR nem csak egy verseny, egy kutyás ünnepnap.’

Tovább: a Tájékoztatók oldalon....

 

 

Összevezetéses eboltással kapcsolatos tudnivalók

Összevezetéses eboltással kapcsolatos tudnivalók

Értesítjük a gazdikat, hogy a Magyar Állatorvosi Kamara Komárom-Esztergom megyei szervezetének álláspontja szerint az összevezetéses eboltás szakmai szempontok, állatvédelmi, közegészségügyi és közbiztonsági elvek alapján kifogásolható megoldás, ezért a vezetőség augusztusi ülésén úgy döntött, a megye településein nem engedélyezi azt.

2015–től NINCS LEHETŐSÉG ÖSSZEVEZETÉSES VESZETTSÉG ELLENI EBOLTÁSRA!

Ivartalanítás

Ivartalanítás

    Az újabb állatvédelmi törvények igyekeznek szabályozni az állattartást és felelőségre  nevelni a gazdikat, de sajnos sokszor a hátrányait is tapasztaljuk. Mindig nagy probléma    volt és jelenleg még hangsúlyozottabban az - a kóbor- és kitett állatok ügyének kezelése.  A túlszaporodás miatt a kutyák jelentős része a menhelyeken, sintértelepeken vagy az  utcákon, az erdők mélyén végzi. 
 Azokat a kutyákat és macskákat, akiket nem szeretnének tenyészteni (hangsúlyoznánk a  tenyésztés szót, mert nem szaporításról beszélünk), kérjük, ivartalanítsák!

Tudnivalók műtét előtt és után

Tudnivalók műtét előtt és után

 Az állatorvosi műtétek nagyobb része tervezett műtét, így van lehetőség arra, hogy mind az állat mind a gazdija felkészüljön a műtéti beavatkozásra. A betervezhető, nem sürgősségi műtéti beavatkozásokat előzetes időpont-egyeztetés alapján végezzük.  További információkért olvassa el cikkünket a tájékoztatók rovatból.